Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 8,00 - € 100,00

Onthaakmat & Bewaarzak

Vissen is een geweldige manier om de tijd door te brengen en te ontspannen. Of je nu een ervaren visser bent of een beginner, het is belangrijk om te weten hoe je je vangst op de juiste manier kunt behandelen. Onthaakmatten en bewaarzakken zijn twee essentiële items die je moet hebben als je gaat karpervissen.

Er zijn 18 producten.

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Actieve filters

Onthaakmat

Een onthaakmat is een must-have voor elke visser. Het is een kussen dat je op de grond legt om je vis op te leggen wanneer je hem of haar uit het water haalt. En dat voorkomt dat je vis niet beschadigd raakt tijdens het onthaken. De meeste onthaakmatten zijn gemaakt van stevig materiaal dat bestand is tegen water en vuil, zodat je het kunt gebruiken in alle omstandigheden.

Bewaarzak / Sling

Prologic bewaarzakken / slings zijn een must-have voor iedere karpervisser. Ze zijn gemaakt van ultra zacht gaas, waardoor de vis comfortabel in de sling blijft en geen schade oploopt.

De slings bevatten drijvers, waardoor je de vis korte tijd in het water kunt weghangen. Hierdoor heb je alle tijd om je weeg accessoires, camera’s en Avenger S/S Cradle Large klaar te zetten, waardoor je de kans op schade aan de vis verkleint

De slings zijn ook ideaal voor het transport van de vis. Ze zijn zacht en sterk, waardoor je de vis met vertrouwen kunt vervoeren.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp