Filteren op

Merk

Prijs

  • € 1,00 - € 25,00

Shads

Shads zijn een populaire vorm van kunstaas die vissers gebruiken om verschillende soorten roofvissen te vangen. Ze zijn ontworpen om de beweging en het uiterlijk van echte vissen na te bootsen, waardoor ze een effectieve keuze zijn voor zowel zoet- als zoutwatervisserij.

Bij VisKick hebben wij een ruim assortiment van verschillende soorten shads in diverse maten, kleuren en stijlen. Bekijk ons gehele assortiment hieronder.

Er zijn 58 producten.

Item 1-24 van 58 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 58 in totaal item(s)

Waarom kiezen voor shads?

 Shads bieden een breed scala aan voordelen voor vissers, zowel beginnende als ervaren. Dit type kunstaas, dat lijkt op een kleine prooivis, is bijzonder effectief en veelzijdig, waardoor het een populaire keuze is in diverse visomstandigheden. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van shads:

  • Realistische beweging: Een van de grootste voordelen van shads is hun realistische beweging in het water. Dankzij de flexibele materialen en de vaak aanwezige schoepstaart, imiteren shads op overtuigende wijze de zwembewegingen van echte vissen.
  • Veelzijdigheid: Shads kunnen op verschillende manieren en in diverse visomstandigheden worden gebruikt. Ze zijn effectief in zowel zoet- als zoutwateromgevingen en kunnen worden ingezet bij verschillende vistechnieken, zoals jiggen, slepen, en als trailer op andere kunstaas.
  • Betaalbaar: Shads zijn over het algemeen betaalbaar, wat betekent dat vissers niet diep in de buidel hoeven te tasten om hun uitrusting aan te vullen.
  • Duurzaam: Ondanks hun zachte en flexibele materiaal, zijn shads vaak verrassend duurzaam. Ze kunnen meerdere aanvallen van roofvissen weerstaan voordat ze vervangen moeten worden.

Snoekbaars shads bij VisKick 

Shads zijn een uitstekend kunstaas voor het vangen van snoekbaars, een populaire en gewilde roofvis in zowel zoetwatermeren als rivieren. Door hun realistische uiterlijk en beweging zijn shads in staat om de aandacht van snoekbaarzen te trekken en hen te verleiden tot een aanval.

Shads kopen 

Als u van plan bent om shads te kopen, is het belangrijk dat u rekening houdt met een paar belangrijke punten zoals: de vissoort waarop u wilt vissen, visomstandigheden en daarnaast ook zelf voldoende onderzoek te doen. Hierdoor kunt u zelf informatie vergaren en het juiste product kopen op basis van uw wensen en eisen.

Bij VisKick hebben wij een ruim aanbod aan shads in diverse kleuren, formaten en stijlen. Bekijk ons gehele assortiment online en bestel snel en veilig via onze website.

Wilt u meer informatie over shads of bent u op zoek naar passend advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoone-mail of contactformulier. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen. Wilt u onze producten in het echt zien? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om op zaterdag langs te komen in onze showroom.

Maak een afspraak in de showroom whatsapp