Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 1,00 - € 160,00

Rodpods & Banksticks

Rodpods en Banksticks zijn een handig hulpmiddel om hengels op te laten rusten als je statisch gaat karpervissen. Ze worden gemaakt van roestvrijstaal, aluminium en titanium.

De rodpod bestaan uit een reeks stangen waarop je je beetmelders en achtersteuntjes kunt bevestigen. Op deze manier ben je statisch aan het karpervissen.

Een bankstick is niks meer dan een stang voorzien van schroefdraad, doormiddel van dat schroefdraad kun je de bankstick combineren met je beetmelder, achtersteuntjes of je buzzerbars. En zo creëer je een hengelsteun waar je je karperhengel dan weer kan op leggen tijdens het statisch vissen.

Er zijn 28 producten.

Item 1-24 van 28 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 28 in totaal item(s)

Rodpod kopen

Wil je een rodpod kopen? Wij geven je er graag nog wat meer informatie over. De rodpod die wij in ons assortiment hebben, zijn in de meeste gevallen verstelbaar in zowel de lengte als de hoogte. De verbindingstukken zorgen voor een goede stabiliteit. Daarnaast is de rodpod geschikt voor elke type ondergrond, de poten zijn verstelbaar waardoor hij altijd stevig opgesteld kan worden. 

Verschillende soorten rodpods bij Viskick.nl

Er zijn verschillende soorten rodpods dus het is belangrijk om te overwegen wat voor jou het beste is. Sommige rodpods zijn bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor het vissen op karper terwijl andere rodpods geschikt zijn voor het zeevissen. Daarnaast is het goed om te kijken naar hoeveel hengels je wilt gaan vissen. Hieronder geven wij je meer informatie over de specifieke rodpods soorten:

Rodpod karper

De rodpods voor het karpervissen zijn stevig en robuust, en een handig hulpmiddel om je karperhengels op te laten rusten tijdens het vissen.

Rodpod 2 hengels

De rodpod is speciaal ontworpen voor het gebruik van twee hengels. De rodpod bestaat uit twee stangen of beugels waarop de hengels bevestigd kunnen worden. Bijvoorbeeld de rodpod van Prologic is geschikt voor twee karperhengels en gemaakt van hoogwaardig aluminium.

Rodpod 3 hengels

Zoals de rodpod voor twee hengels speciaal ontworpen is voor het gebruik van twee, is deze speciaal voor gemaakt voor drie hengels

Voordelen van het gebruik van rodpod bij het vissen

Het gebruik van rodpod heeft verschillende voordelen:

  1. De hengels gaan langer mee bij het gebruik van rodpod want het biedt een goede manier van de hengels opbergen waardoor ze niet beschadigen of omvallen.
  2. Rodpod houdt de vishengels op een comfortabele hoogte tijdens het vissen, wat het gemakkelijker maakt om de vislijnen te beheren. Ook helpt de rodpod de vislijnen op orde te houden en te voorkomen dat dit in de knoop raakt. Dit zorgt natuurlijk fijn gemak tijdens het vissen.
  3. De meeste rodpods uit ons assortiment worden geleverd met een handige draagtas waardoor je het eenvoudig kan vervoeren.
  4. De rodpods nemen niet veel ruimte in beslag waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.
  5. Het materiaal van de rodpods is in de meeste gevallen aluminium of roestvrijstaal zodat ze lang meegaan. 

Vragen over de rodpod?

Wil je meer informatie over de rodpod? Of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om je vraag te stellen. Je kunt ons bellen of mailen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp