Rod Rest 'U' Chemi Lite | Hengelsteun

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Rod Rest 'U' Chemi Lite | Hengelsteun

U-vormige Achtersteun voor Rodpod of Bankstick Te gebruiken op je bankstick of rodpod om je hengel te laten rusten tijdens het vissen. Deze zwarte U-vormige achtersteun is voorzien van een uitsparing waarin je als het donker wordt er een klein breekstaafje in kunt plaatsen, zodat je... Lees meer
U-vormige Achtersteun voor Rodpod of Bankstick Te gebruiken op je bankstick of rodpod om je hengel te laten rusten tijdens het vissen.... Lees meer
€ 1,45
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

U-vormige Achtersteun voor Rodpod of Bankstick

Te gebruiken op je bankstick of rodpod om je hengel te laten rusten tijdens het vissen. Deze zwarte U-vormige achtersteun is voorzien van een uitsparing waarin je als het donker wordt er een klein breekstaafje in kunt plaatsen, zodat je achter steuntjes opvallen in het donker en je ziet waar je naar toe moet lopen als je een aanbeet krijgt midden in de nacht.

Specificaties:

- Hengelsteun
- Kleur zwart
- Universele schroefdraad
- Geschikt voor bankstick en rodpod
- Uitsparing voor breekstaafje
- Verpakkingseenheid p/st

Referentie
73040079
Type
Rod Rest 'U' Chemi Lite | Hengelsteun
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp