Bewaarzak & Weegzak

De bewaarzak en weegzak zijn twee belangrijke items voor karpervissers. Ze helpen de karpers veilig te bewaren en te wegen. Door deze items te gebruiken, kunnen karpervissers er zeker van zijn dat hun vangst veilig en zorgvuldig wordt behandeld.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Karper Weeg & Bewaarzak kopen?

Een bewaarzak/sling zijn speciaal ontworpen om karpers in op te slaan. De zak is zo ontworpen dat er voldoende ruimte is om de karper in te houden, zonder dat hij wordt geblokkeerd en ook dat hij niet uit de zak kan ontsnappen. De bewaarzak is ook voorzien van een luchtventilatie aan de achterkant, waardoor de karper voldoende zuurstof krijgt.

De weegzak is erg geschikt voor het wegen van karpers omdat het de kans op beschadiging vermindert. De weegzak is zo ontworpen dat de karper erin kan worden geplaatst zonder dat hij zichzelf bezeert, zodat je op een veilige manier de vis kan wegen.

Houd bij het verplaatsen van de vis altijd de juiste veiligheidsmaatregelen in acht. Zorg ervoor dat je de vis voorzichtig en juist behandelt. Je moet er altijd op letten dat de vis geen schade oploopt. Als je de juiste veiligheidsmaatregelen in acht neemt, zal de vis gezond en veilig verplaatst worden

Maak een afspraak in de showroom whatsapp