Filteren op

Categorieën

Merk

Prijs

  • € 17,00 - € 135,00

Roofvis Hengels

Roofvis hengels zijn populair onder de vissers in Nederland. Dit komt omdat wij hier bijna overal kunnen roofvissen, in een vijver, kanaal, meertje of de zee.

Voor roofvissen heb je een roofvishengel nodig. Viskick biedt roofvishengels in verschillende soorten en maten aan. Roofvishengels zijn geschikt voor het vangen van snoek, snoekbaars, baars en roodblei.

Er zijn 77 producten.

Item 1-24 van 77 in totaal item(s)

Actieve filters

Item 1-24 van 77 in totaal item(s)

Soorten roofvishengels

Roofvis hengels zijn is er in verschillende types elk gespecialiseerd in het vangen van verschillende soorten vis. De verschillende soorten roofvishengels die Viskick aanbiedt zijn spinhengels, baitcasthengels en ultra light hengels elk ontworpen voor een ander doel.

Spinhengels

Een spinhengel is een veel gebruikte hengel binnen de roofvissers, geschikt voor gebruik met kunsthaas. De spinhengel is een simpele allround hengel beschikbaar in verschillende soorten en maten.

Baitcasthengels

Een baitcasthengel is ontworpen voor het vissen met een reel, de term baitcast is een verzamel term voor verschillende soorten hengels met een reel. Geschikt voor het vang van verschillende soorten grote vissen en verkrijgbaar in verschillende formaten. Het ideale formaat voor een baitcasthengel hangt af van de locatie waar je vist.

Ultra Light hengel

Zoals de naam al verraad is de Ultra Light hengel een lichte hengel die geschikt is voor het ver werpen van jouw hengel. Een ultra light hengel maakt altijd gebruik van kunstaas dat overeenkomt met het werpgewicht van de hengel om hengelbreuk te voorkomen.

Ons roofvis hengel assortiment

Bij Viskick hebben wij een groot assortiment in verschillende soorten hengels, elke hengel met zijn eigen specialiteit. Wij bieden hengels aan van verschillende merken zoals Bokor, L&K, Savage Gear, Dam en vele andere. Onze roofvishengels zijn beschikbaar in verschillende voormaten geschikt voor een variatie van vistechnieken.

Meer weten over roofvis hengels?

Ben jij van plan om een roofvis hengel te kopen maar twijfelt je nog? Neem dan vrijblijvend contact met ons via de mail of telefoon voor meer informatie over ons ruime assortiment van roofvishengels. 

Maak een afspraak in de showroom whatsapp