Savage Gear SG4 Medium Game Trigger 2.13 M | 10-30G/Medium | 2sec

Afbeelding 1 van 6
Afbeelding 1 van 6
Afbeelding 2 van 6
Afbeelding 3 van 6
Afbeelding 4 van 6
Afbeelding 5 van 6
Afbeelding 6 van 6

Savage Gear SG4 Medium Game Trigger 2.13 M | 10-30G/Medium | 2sec

De Savage Gear SG4 Medium Game Trigger Baitcaster hengel is ontworpen voor het zeer gericht gooien met wat kleiner kunstaas, gemaakt van hoogwaardig Japans toray carbon. Specificaties Model: SG4 Medium Game Trigger ( Fast )  - Lengte: 213 cm  - Soort hengel: Baitcaster Hengel  -... Lees meer
De Savage Gear SG4 Medium Game Trigger Baitcaster hengel is ontworpen voor het zeer gericht gooien met wat kleiner kunstaas, gemaakt van... Lees meer
€ 134,95
Niet op voorraad

De Savage Gear SG4 Medium Game Trigger Baitcaster hengel is ontworpen voor het zeer gericht gooien met wat kleiner kunstaas, gemaakt van hoogwaardig Japans toray carbon.

Specificaties

Model: SG4 Medium Game Trigger ( Fast )

 - Lengte: 213 cm
 - Soort hengel: Baitcaster Hengel
 - Gewicht: 129 G
 - Werpgewicht: 10 – 30 G
 - Aantal delen: 2
 - Transportlengte: 112 cm

Referentie
72204
Model
Baitcasthengel
Varianten
SG4 Medium Game Trigger 2.13 M
Merk:
Savage Gear

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp