Dam | Shadow Tele 2.40 M | 5 - 25G | 6 sec

Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

Dam | Shadow Tele 2.40 M | 5 - 25G | 6 sec

De DAM SHADOW Telescoophengel overtuigen niet alleen door hun zeer dunne, lichte en snelle 24TC carbon blank en het gebruik van hoogwaardige componenten, maar ook door hun moderne en tijdloze design. De Shadow Telescoophengels zijn uitgerust met lichte maar resistente omwikkelde geleideogen, wat... Lees meer
De DAM SHADOW Telescoophengel overtuigen niet alleen door hun zeer dunne, lichte en snelle 24TC carbon blank en het gebruik van hoogwaardige... Lees meer
€ 49,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De DAM SHADOW Telescoophengel overtuigen niet alleen door hun zeer dunne, lichte en snelle 24TC carbon blank en het gebruik van hoogwaardige componenten, maar ook door hun moderne en tijdloze design. De Shadow Telescoophengels zijn uitgerust met lichte maar resistente omwikkelde geleideogen, wat betekent dat de actie veel sneller is dan bij conventionele telescopische hengelringen. De hengels liggen zeer goed en uitgebalanceerd in de hand en de interactie van de camo-EVA voorgreep met de klassieke kurken handgreep maakt deze telescoophengels tot een echte blikvanger. De semi-parabolische actie dempt kopstoten en snelle ontsnappingen en heeft voldoende is huis om de wat grotere vissen te drillen.

Specificaties

 - Slanke, lichte en krachtige 24TC carbon blank
 - Matige snelle actie
 - Lichtgewicht geleideogen een poot
 - Volledig kurken handvat
 - EVA voorgreep
 - Handige reishengel

Referentie
2.40 M | 5 - 25G | 6 sec | 70349
Type
Dam Shadow Tele
Merk:
Dam

Misschien ook handig

Model

Shadow Tele

Shadow Tele

Shadow Tele

Lengte

2.40M

2.40M

2.40M

Delen

6

6

6

Gewicht

162 G

169 G

175 G

Werpgewicht

5 - 25 G

25 - 40 G

40 - 60 G

Transportlengte

66 cm 

66 cm 

66 cm 

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp