Bankstick 70 cm aluminium

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Bankstick 70 cm aluminium

Deze lichtgewicht basic aluminium bankstick heeft een lengte van 70 cm. Hij is voorzien van een scherpe punt, daardoor prik je deze bankstick gemakkelijk en overal bij je visstek in de grond. Doordat deze bankstick licht van gewicht is, is hij makkelijk mee te nemen naar de waterkant. Door zijn... Lees meer
Deze lichtgewicht basic aluminium bankstick heeft een lengte van 70 cm. Hij is voorzien van een scherpe punt, daardoor prik je deze bankstick... Lees meer
€ 3,45
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Deze lichtgewicht basic aluminium bankstick heeft een lengte van 70 cm. Hij is voorzien van een scherpe punt, daardoor prik je deze bankstick gemakkelijk en overal bij je visstek in de grond. Doordat deze bankstick licht van gewicht is, is hij makkelijk mee te nemen naar de waterkant. Door zijn universele schroefdraad draai je elke beetmelder of een achtersteuntje met een handomdraai op de bankstick.

Specificatie:

 - Aluminium bankstick
 - Lengte 70 cm
 - Universeel schroefdraad voor beetmelder en achtersteuntjes
 - Licht van gewicht daardoor makkelijk mee te nemen

Referentie
72149071
Type
Bankstick 70 cm aluminium
Merk:
Energo Team

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp