Evezet Mini Boilie Pop-Up Fish 9mm In Pot

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Evezet Mini Boilie Pop-Up Fish 9mm In Pot

De Mini Boilie Pop-Up Fish In Pot van Evezet biedt een handige oplossing voor vissers die op zoek zijn naar een effectieve aasoptie. Met een verleidelijke visgeur en -smaak zijn deze wit gekleurde bolies een aantrekkelijke keuze voor verschillende vissoorten. Met een diameter van 9 mm zijn ze... Lees meer
De Mini Boilie Pop-Up Fish In Pot van Evezet biedt een handige oplossing voor vissers die op zoek zijn naar een effectieve aasoptie. Met een... Lees meer
€ 7,40
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De Mini Boilie Pop-Up Fish In Pot van Evezet biedt een handige oplossing voor vissers die op zoek zijn naar een effectieve aasoptie. Met een verleidelijke visgeur en -smaak zijn deze wit gekleurde bolies een aantrekkelijke keuze voor verschillende vissoorten. Met een diameter van 9 mm zijn ze perfect voor situaties waarin subtiliteit vereist is. Hun half drijvende eigenschap maakt het mogelijk om ze strategisch kort boven of op de bodem te presenteren, waardoor ze nog aantrekkelijker worden voor nieuwsgierige vissen.

Specificaties:

 - Verpakt in een afsluitbare pot
 - Diameter 9 mmI
 - Inhoud 70 gram

Referentie
2016354
Model
Mini Boilie Pop-Up Fish In Pot
Maat
9 mm
Merk:
Evezet

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp