Carp Expert PVA draad 20M

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Carp Expert PVA draad 20M

Carp Expert PVA String 20M Deze PVA-draad is te gebruiken om extra lokaas aan je rig te bevestigen. Rijg met een boilie naald een aantal boilies aan de PVA-draad en bevestig deze aan je rig. Zo creëer je na het uitwerpen van je rig nog wat extra attractie rondom je haakaas.... Lees meer
Carp Expert PVA String 20M Deze PVA-draad is te gebruiken om extra lokaas aan je rig te bevestigen. Rijg met een boilie naald een... Lees meer
€ 3,40
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Carp Expert PVA String 20M

Deze PVA-draad is te gebruiken om extra lokaas aan je rig te bevestigen. Rijg met een boilie naald een aantal boilies aan de PVA-draad en bevestig deze aan je rig. Zo creëer je na het uitwerpen van je rig nog wat extra attractie rondom je haakaas.

Referentie
30137440
Lengte
20M
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp