PVA - Systeem 35mm x 7m | Micro Mesch | Slow melt

PVA - Systeem micromesh slow 35mm x 7m
Afbeelding 1 van 1
PVA - Systeem micromesh slow 35mm x 7m
Afbeelding 1 van 1

PVA - Systeem 35mm x 7m | Micro Mesch | Slow melt

PVA - Systeem Micro Mesh Slow Melt 35mm Met behulp van het PVA Mesh Systeem kun je op een eenvoudige manier PVA sticks maken. Door je zelf gemaakte PVA stick aan je haak/rig vast te maken zal deze beginnen op te lossen wanneer je montage... Lees meer
PVA - Systeem Micro Mesh Slow Melt 35mm Met behulp van het PVA Mesh Systeem kun je op... Lees meer
€ 16,45
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

PVA - Systeem
Micro Mesh Slow Melt 35mm

Met behulp van het PVA Mesh Systeem kun je op een eenvoudige manier PVA sticks maken. Door je zelf gemaakte PVA stick aan je haak/rig vast te maken zal deze beginnen op te lossen wanneer je montage de bodem van het water raakt. Dat zorgt voor een compacte voerplek, die rondom je haakaas ontstaat. Het hele systeem bestaat uit een waterdichte koker met schroefdop, 7 meter gaas en een stamper. Als de 7 meter gaas op is hoef je het PVA systeem niet weg te gooien. Er zijn ook refills te bestellen.

Micro Mesh Slow heeft een fijnmazige structuur van gaas daardoor zeer geschikt voor de wat kleinere maten pellets en boilies om daarmee je PVA stick te vullen.

Leverbaar in verschillende diameter: 25mm, 35mm en 45mm mesh.

Specificatie

Compleet PVA systeem

Lost langzaam op

PVA navulling te bestellen

Referentie
30142235
Model
PVA - Systeem 35mm | Micro Mesch | Slow melt
Merk:
Carp Expert

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp