PVA Bag 70 x 200 MM | Slow melt

Carp Expert PVA Bag 70 x  200 mm slow
Afbeelding 1 van 1
Carp Expert PVA Bag 70 x  200 mm slow
Afbeelding 1 van 1

PVA Bag 70 x 200 MM | Slow melt

Deze zakjes zijn gemaakt van PVA waardoor ze nadat ze in contact komen met water binnen enkele minuten oplossen. Stop eerst je hair met boilie er in vul het zakje tot halverwegen en stop dan je lood erbij in en vul het pva zakje af. Na het neerkomen in het water zal precies rondom je onderlijn... Lees meer
Deze zakjes zijn gemaakt van PVA waardoor ze nadat ze in contact komen met water binnen enkele minuten oplossen. Stop eerst je hair met boilie er... Lees meer
€ 3,45
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Deze zakjes zijn gemaakt van PVA waardoor ze nadat ze in contact komen met water binnen enkele minuten oplossen. Stop eerst je hair met boilie er in vul het zakje tot halverwegen en stop dan je lood erbij in en vul het pva zakje af. Na het neerkomen in het water zal precies rondom je onderlijn een kleine lokplek ontstaan dat direct vis op de juiste plek aantrekt.

Afmeting pva zak is 70 x 200 mm.

Verpakt per 10 stuks.

Lost langzaam op.

Referentie
30570030
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp