MadCat Pellet Needle 15cm

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

MadCat Pellet Needle 15cm

Pelletnaald 15cm MadCat jumbopelletnaald is speciaal ontworpen voor meervalpellets - de extra lange punt kan tot drie tegelijk bevatten. De naald is gemaakt van roestvrij staal en heeft ook een lijn en aasvriendelijke in-line weerhaak. De ergonomische handgreep zorgt voor veilig duwen en... Lees meer
Pelletnaald 15cm MadCat jumbopelletnaald is speciaal ontworpen voor meervalpellets - de extra lange punt kan tot drie tegelijk bevatten.... Lees meer
€ 6,90
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Pelletnaald 15cm

MadCat jumbopelletnaald is speciaal ontworpen voor meervalpellets - de extra lange punt kan tot drie tegelijk bevatten. De naald is gemaakt van roestvrij staal en heeft ook een lijn en aasvriendelijke in-line weerhaak. De ergonomische handgreep zorgt voor veilig duwen en trekken en door de felle kleur raak je hem niet snel kwijt als je hem laat vallen. Totale lengte: 15cm.

Specificaties:

- Extra lange naald van 9 cm
- Roestvrij staal
- In-line weerhaak
- Ergonomische handgreep

Referentie
70833
Model
MadCat Pellet Needle 15cm
Merk:
Madcat

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp