MadCat Pellet stops | Maat S | 2x67 Stuks | Donker Bruin

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

MadCat Pellet stops | Maat S | 2x67 Stuks | Donker Bruin

MadCat Pellet Stops Maat S Madcat pellet stops speciaal ontwikkeld voor het vissen met pellets op meerval. Maak je geen zorgen meer over het verliezen van pellets van je madcat combi pellet rig, met onze eenvoudige maar effectieve pelletstops. Eenvoudig in gebruik, donkerbruin van kleur,... Lees meer
MadCat Pellet Stops Maat S Madcat pellet stops speciaal ontwikkeld voor het vissen met pellets op meerval. Maak je geen zorgen meer over... Lees meer
€ 2,50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

MadCat Pellet Stops Maat S

Madcat pellet stops speciaal ontwikkeld voor het vissen met pellets op meerval. Maak je geen zorgen meer over het verliezen van pellets van je madcat combi pellet rig, met onze eenvoudige maar effectieve pelletstops. Eenvoudig in gebruik, donkerbruin van kleur, verpakkingseenheid 2x67 stuks.

Specificaties:

- Eenvoudig aan te brengen
- Houd pellets stevig vast
- Donkerbruine kleur
- Maat: S
- Aantal 2 x 67 stuks

Referentie
71117
Merk:
Madcat

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp