Pro-Tact Lure Carryall 18.6L

Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

Pro-Tact Lure Carryall 18.6L

Mooie ruime vistas van 48x29x28cm met zijn extra buitenvakken en zijn 4 meegeleverde tackle boxen biedt deze vistas genoeg ruimte om je visspullen goed overzichtelijk te houden, zodat je gemakkelijk van kunstaas kunt wisselen zonder dat je hoeft te zoeken. De Pro-Tact Lure Carryall heeft een... Lees meer
Mooie ruime vistas van 48x29x28cm met zijn extra buitenvakken en zijn 4 meegeleverde tackle boxen biedt deze vistas genoeg ruimte om je visspullen... Lees meer
€ 96,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Mooie ruime vistas van 48x29x28cm met zijn extra buitenvakken en zijn 4 meegeleverde tackle boxen biedt deze vistas genoeg ruimte om je visspullen goed overzichtelijk te houden, zodat je gemakkelijk van kunstaas kunt wisselen zonder dat je hoeft te zoeken. De Pro-Tact Lure Carryall heeft een zwarte kleur in combinatie met rooie ritsen, is waterdicht en is gemakkelijk te reinigen. Zoals de meeste vistassen van het merk Effzett wordt ook de Pro-Tact Lure Carryall 18.6L inclusief geleverd met een handige tang waar je lijnen mee kunt knippen en crimp sleeves mee dicht kunt knijpen.

Model
Ruime Vistas 18.6L
Merk:
EFFZETT

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp