Kamasaki Super Strong Kevlar Telescoop Hengel 300 cm

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Kamasaki Super Strong Kevlar Telescoop Hengel 300 cm

De Kamasaki Super Strong Kevlar telescoophengel is een lichte maar zeer sterke hengel, geschikt voor zowel de commerciële visserij als de riviervisserij. De carbon IM6 blank is verstevigd met een zeer sterk kevlar gaas, waardoor hij voldoende krachtreserve heeft tijdens het drillen van de wat... Lees meer
De Kamasaki Super Strong Kevlar telescoophengel is een lichte maar zeer sterke hengel, geschikt voor zowel de commerciële visserij als de... Lees meer
€ 21,45
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De Kamasaki Super Strong Kevlar telescoophengel is een lichte maar zeer sterke hengel, geschikt voor zowel de commerciële visserij als de riviervisserij. De carbon IM6 blank is verstevigd met een zeer sterk kevlar gaas, waardoor hij voldoende krachtreserve heeft tijdens het drillen van de wat grotere vissen. Het laatste deel van de hengel is behandeld met een speciale antisliplaag die een uitstekende grip geeft, zelfs als je handen nat zijn.

Specificatie:

  • Lengte: 300 cm 
  • Aantal delen: 3
  • Werpgewicht: 5 – 20 gram
  • Gewicht: 125 gram
  • Transportlengte: 113 cm 
  • Materiaal: IM6 Carbon
Referentie
11015300
Model
Kamasaki Super Strong Kevlar Telescoop Hengel 300 cm
Merk
Kamasaki
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp