Kamasaki Junior Telescoop Hengel 400 cm

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Kamasaki Junior Telescoop Hengel 400 cm

De Junior serie telescoophengels van Kamasaki zijn leverbaar in 4 varianten. De hengels zijn bedoeld voor zowel de beginnende visser als de recreanten. De hengel is gemaakt van composiet en voorzien van een slipbestendige coating. Dit zorgt tijdens het drillen voor een betere grip op het handvat... Lees meer
De Junior serie telescoophengels van Kamasaki zijn leverbaar in 4 varianten. De hengels zijn bedoeld voor zowel de beginnende visser als de... Lees meer
€ 14,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De Junior serie telescoophengels van Kamasaki zijn leverbaar in 4 varianten. De hengels zijn bedoeld voor zowel de beginnende visser als de recreanten. De hengel is gemaakt van composiet en voorzien van een slipbestendige coating. Dit zorgt tijdens het drillen voor een betere grip op het handvat van je hengel.

Specificatie:

  • Lengte: 400 cm 
  • Aantal delen: 4
  • Werpgewicht: 5 – 20 gram
  • Gewicht: 198 gram
  • Transportlengte: 113 cm 
  • Materiaal: Composiet
Referentie
11002401
Model
Kamasaki Junior Telescoop Hengel 400 cm
Merk
Kamasaki
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp