Flat Eye Wartellood | Loodvrij | 40 Gram

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Flat Eye Wartellood | Loodvrij | 40 Gram

Flat Eye Wartellood  / Loodvrij Flat Eye Go Green wartellood is gemaakt van 100% milieuvriendelijke materialen, ze bevatten geen wolfraam of lood, maar zijn gegoten uit een volledig milieuvriendelijke zinklegering, ze belasten het milieu niet in geval van breuk en bieden een oplossing... Lees meer
Flat Eye Wartellood  / Loodvrij Flat Eye Go Green wartellood is gemaakt van 100% milieuvriendelijke materialen, ze bevatten geen wolfraam... Lees meer
€ 2,70
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Flat Eye Wartellood  / Loodvrij

Flat Eye Go Green wartellood is gemaakt van 100% milieuvriendelijke materialen, ze bevatten geen wolfraam of lood, maar zijn gegoten uit een volledig milieuvriendelijke zinklegering, ze belasten het milieu niet in geval van breuk en bieden een oplossing voor viswateren waar het gebruik van lood verboden is. En dankzij de buitenste coating gaat het volledig onopgemerkt op onder water en wekt het zelfs bij de meest voorzichtige karper geen argwaan. Leverbaar in 40, 60, 80, 90 en 100 gram.

Specificaties:

- Type: Flat Eye Wartellood / Loodvrij
- Kleur: Camouflage
- Verpakt: 1 stuks

Referentie
FL234840
Model
Flat Eye Wartellood | Loodvrij
Merk:
Carp Expert

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp