Total Safe Leadclip

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Total Safe Leadclip

Safe Leadclips incl. Tailrubbers Een leadclip wordt gebruikt bij het karpervissen, Je schuift eerst een tailrubber op je hoofdlijn daarna gaat je hoofdlijn door de leadclip dan monteer je een maat 8 Quick... Lees meer
Safe Leadclips incl. Tailrubbers Een leadclip wordt... Lees meer
€ 6,30
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Safe Leadclips incl. Tailrubbers

Een leadclip wordt gebruikt bij het karpervissen, Je schuift eerst een tailrubber op je hoofdlijn daarna gaat je hoofdlijn door de leadclip dan monteer je een maat 8 Quick change swivel aan de hoofdlijn. Die zorgt ervoor dat je leadclip niet meer van je hoofdlijn af kan en aan de Quick change swivel kun je dan je rig monteren. En als laatste monteer je het lood aan je leadclip en met de tailrubber zet je het lood vast. Mocht de hoofdlijn breken dan schuift de leadclip inclusief het lood weer van je hoofdlijn af zodat de vis nooit met het lood blijft rondzwemmen is zijn bek en zo creëer je een visvriendelijk en veilig systeem waar je mee op karpers kan vissen.

 

  • Visvriendelijk en veilig systeem.
  • Bij lijnbreuk verliest de vis het lood.
  • Leadclip te gebruiken met maat 8 Quick change swivel
  • Veilige leadclipsysteem voor zachte hoofdlijnen
  • Inhoud 10 stuks 
Referentie
49888
Model
Safe Leadclip incl. Tailrubbers
Merk:
Prologic

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp