Carp Expert Wartellood | Karper | 60 g

Afbeelding 1 van 1

Carp Expert Wartellood | Karper | 60 g

Wartellood peervormig Carp Expert wartellood peervormig is voorzien van noppen voor een beter grip op de bodem en is zeer geschikt voor het vissen in snelstromend water. En als je nou op een talud vist of op een vlakke bodem dit lood zal... Lees meer
Wartellood peervormig Carp Expert wartellood peervormig is voorzien van noppen voor een... Lees meer
€ 1,85

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Wartellood peervormig

Carp Expert wartellood peervormig is voorzien van noppen voor een beter grip op de bodem en is zeer geschikt voor het vissen in snelstromend water. En als je nou op een talud vist of op een vlakke bodem dit lood zal altijd perfect op zijn plaats blijven liggen.

Specificaties

  • Wartellood
  • Gewicht 60, 70 en 80 gram 
  • Per stuk
  • Kleur: Groen
Model
Carp Expert Wartellood |karper
Merk:
Carp Expert

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp