ESP Ronnie Rig | Haakmaat 6 | 3 Stuks

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

ESP Ronnie Rig | Haakmaat 6 | 3 Stuks

ESP Ronnie Rig Deze kant-en-klare ronnie rig kun je goed gebruiken wanneer je met een pop-up wilt gaan karpervissen. Het enige wat je nog zelf hoeft te doen is een onderlijn eraan te knopen en je bent klaar om te vissen. De beste lengte voor je ronnie rig is 15 tot 18 centimeter.... Lees meer
ESP Ronnie Rig Deze kant-en-klare ronnie rig kun je goed gebruiken wanneer je met een pop-up wilt gaan karpervissen. Het enige wat je nog... Lees meer
€ 9,40
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

ESP Ronnie Rig

Deze kant-en-klare ronnie rig kun je goed gebruiken wanneer je met een pop-up wilt gaan karpervissen. Het enige wat je nog zelf hoeft te doen is een onderlijn eraan te knopen en je bent klaar om te vissen. De beste lengte voor je ronnie rig is 15 tot 18 centimeter.

Specificaties:

- Type: Ronnie rig
- Haakmaat: 6
- Verpakt: 3 stuks

Referentie
DR790006
Model
ESP Ronnie Rig | Haakmaat 6 | 3 Stuks
Merk:
E-S-P

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp