XT1 Landing Net 32" | 180cm | 2-Delig | Schepnet

Afbeelding 1 van 3
Afbeelding 1 van 3
Afbeelding 2 van 3
Afbeelding 3 van 3

XT1 Landing Net 32" | 180cm | 2-Delig | Schepnet

XT1 Landing Net 32’’ Schepnet XT 1 van het merk Dam is een robuust tweedelig schepnet met een stabiele metalen spreidblok, het NYLON net met mazen van 6 tot 2mm heeft de afmeting van 81 x 81 x 70cm. De maximale lengte van het schepnet is 180cm en heeft slechts een transportlengte van... Lees meer
XT1 Landing Net 32’’ Schepnet XT 1 van het merk Dam is een robuust tweedelig schepnet met een stabiele metalen spreidblok, het NYLON net... Lees meer
€ 54,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

XT1 Landing Net 32’’

Schepnet XT 1 van het merk Dam is een robuust tweedelig schepnet met een stabiele metalen spreidblok, het NYLON net met mazen van 6 tot 2mm heeft de afmeting van 81 x 81 x 70cm. De maximale lengte van het schepnet is 180cm en heeft slechts een transportlengte van 90cm.

Referentie
66536
Model
XT 1 Landing net 32" 180cm 2delig
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp