The End Ronnie Rig | Haakmaat # 4

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

The End Ronnie Rig | Haakmaat # 4

The End Ronnie Rig Kant en klare karperonderlijn The End is ontworpen voor het karpervissen met drijvend aas, dicht boven de bodem. Het is gemaakt van hoogwaardige The End-componenten. De onderlijn zelf bestaat uit een haak, een quick swap wartel met ring, een Ronnie karperwartel met Ronnie... Lees meer
The End Ronnie Rig Kant en klare karperonderlijn The End is ontworpen voor het karpervissen met drijvend aas, dicht boven de bodem. Het is... Lees meer
€ 3,99

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

The End Ronnie Rig

Kant en klare karperonderlijn The End is ontworpen voor het karpervissen met drijvend aas, dicht boven de bodem. Het is gemaakt van hoogwaardige The End-componenten. De onderlijn zelf bestaat uit een haak, een quick swap wartel met ring, een Ronnie karperwartel met Ronnie haakstopper en een krimpkous. Het is een effectieve onderlijn bij het vissen op pop-up boilies of ander drijvend aas en kan daarom op alle soorten wateren worden gebruikt. Er zijn meer maten om uit te kiezen.

Referentie
101000264 / Haakmaat # 4
Model
The End Ronnie Rig
Verpakkingseenheid
4 stuks
Merk:
Delphin

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp