Carp Expert Braided Hooklink Fast Sinking Camou Green 10M - 25lbs

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Carp Expert Braided Hooklink Fast Sinking Camou Green 10M - 25lbs

Carp Expert Braided Hooklink Fast Sinking De Carp Expert Hooklink braid fast sinking laat zich gemakkelijk knopen en kan voor diverse onderlijnen gebruikt worden, en door zijn groene camouflagekleur valt hij goed weg tegen de bodem.... Lees meer
Carp Expert Braided Hooklink Fast Sinking De Carp Expert Hooklink braid fast sinking... Lees meer
€ 3,70
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Carp Expert Braided Hooklink Fast Sinking


De Carp Expert Hooklink braid fast sinking laat zich gemakkelijk knopen en kan voor diverse onderlijnen gebruikt worden, en door zijn groene camouflagekleur valt hij goed weg tegen de bodem.

Specificaties:

  • Soepele gevlochten lijn
  • Kleur Camou Green – 25 LBS
  • Zinkt snel
  • Lengte 10 M
Type
Carp Expert Hooklink Braid Fast Sinking Camou Green 10M - 25lbs
Merk
Carp Expert
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp