Afbeelding 1 van 6
Afbeelding 2 van 6
Afbeelding 3 van 6
Afbeelding 4 van 6
Afbeelding 5 van 6
Afbeelding 6 van 6

Base-X Allround Vishengel | 3.00M | 30 - 60G | 2-delig

Allround vishengel 3.00M

Werpgewicht 30 - 60G

€ 19,63
Op voorraad

Base-X Allround Vishengel 3.00 M

De Dam Base-X Allround is de perfecte keuze voor vissers die op zoek zijn naar een betaalbare en veelzijdige hengel die geschikt is voor verschillende vistechnieken en vissoorten. Gebouwd met gevoelige maar krachtige blanks van glasvezel om een ​​duidelijke beetindicatie te garanderen en juiste haaksets mogelijk te maken.

Specificaties:

- Lengte 3.00M
- Werpgewicht 30-60G
- 2-delig
- Gewicht 335G
- Transportlengte 155CM
- Lichtgewicht en krachtige blanks van glasvezel
- Kwalitatief hoogwaardige molenhouder in DPS-stijl
- Duurzame EVA-handgrepen
- Kwaliteitsgeleiders- Geleverd in een stoffen tas

Model
Base-X Allround Vishengel | 3.00M | 30 - 60G | 2-delig
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!