Dam Sensomatch TRX | 6 meter

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Dam Sensomatch TRX | 6 meter

Dam Sensomatch TRX De Sensomatch oversteekhengel van het merk Dam hengelsport is gemaakt van hoogwaardig carbon. Laag in het gewicht en leverbaar in 3 lengtes de 6, 7 en 8 meter hengel.... Lees meer
Dam Sensomatch TRX De Sensomatch oversteekhengel van het... Lees meer
€ 48,50
Product is beschikbaar met verschillende opties

Dam Sensomatch TRX

De Sensomatch oversteekhengel van het merk Dam hengelsport is gemaakt van hoogwaardig carbon. Laag in het gewicht en leverbaar in 3 lengtes de 6, 7 en 8 meter hengel.

Model
Dam Sensomatch TRX | oversteek hengel
Materiaal
Carbon
Merk:
Dam

Model

Sensomatch TRX 6 meter 

Sensomatch TRX 7 meter 

Sensomatch TRX 8 meter 

Lengete

6.00M

7.00M

8.00M

Delen

6

7

8

Gewicht

275 G

410 G

580 G

Transportlengte

124 cm 

131 cm

147 cm

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp