Alpha Bolognese Hengel | 5 meter

Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 2 van 5
Afbeelding 3 van 5
Afbeelding 4 van 5
Afbeelding 5 van 5

Alpha Bolognese Hengel | 5 meter

Een goedkope oplossing voor beginnende vissers die willen leren Bolognese vissen. Kamasaki biedt producten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. De hengelfamilie, die geschikt is om te drijven, is lid van deze serie. Bolognese vissen vereist oefening en routine. U kunt alleen... Lees meer
Een goedkope oplossing voor beginnende vissers die willen leren Bolognese vissen. Kamasaki biedt producten van hoge kwaliteit tegen een... Lees meer
€ 39,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Een goedkope oplossing voor beginnende vissers die willen leren Bolognese vissen. Kamasaki biedt producten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. De hengelfamilie, die geschikt is om te drijven, is lid van deze serie. Bolognese vissen vereist oefening en routine. U kunt alleen succesvol zijn als u uw installatie voortdurend onder controle houdt. De Kamasaki Alpha is sterk genoeg om de spanning te verdragen die wordt veroorzaakt door het gebrek aan oefening in het begin. Hij is gemaakt van IM6 carbon, wat redelijk flexibel is en de hengel een dunne blank geeft. De hengel is geschikt voor de jacht op grotere brasems, kroeskarpers en karpers van gemiddelde grootte en barbeel. De langste versie, 6 meter, is ook perfect voor het vissen in de rivier, maar je kunt de versie van 4 of 5 meter gebruiken op langzame rivieren of op stilstaand water. Aan het uiteinde van de hengel bevindt zich een schroefdop, waarvan het inzetstuk de secties beschermt bij het in elkaar zetten. Naast de SIC-inserts kreeg de geleideset een lichter frame en lichtere voeten, waardoor de gewichtsverdeling perfect was. De hengel is voorzien van een plaatmolenhouder, die de molen van formaat 1-3000 veilig vasthoudt. De blank heeft een zwart-blauw ontwerp met verbeterde cosmetica, dus er kunnen geen klachten zijn over het uiterlijk van de hengel. Wie van blauw houdt, zal deze hengel met plezier vasthouden. Aanbevolen lijnen: Voor stilstaand water: Hoofdlijn: 0,14 mm, onderlijn: 0,10-0,12 mm Voor rivieren: Hoofdlijn 0,16 mm, onderlijn 0,10-0,12 mm (Dikkere hoofdlijnen zijn nodig bij lastige visstekken, want als je vast komt te zitten, breekt alleen de onderlijn.) Bij barbeelzwemmen kun je sterkere hoofdlijnen op de molen opspoelen. We raden het aan voor beginnende en ervaren vissers die het Bolognese vissen willen proberen.

Specificaties.

Lengte: 500 cm 

Aantal delen: 5

Gewicht: 265 gram

Transportlengte: 125 cm 

Werpgewicht: 5 - 25 gram

Materiaal: IM6 Carbon 

Model
Alpha Bolognese Hengel 500 CM
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp