Arno Black Bolognese Hengel | 4 meter

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Arno Black Bolognese Hengel | 4 meter

Bolognese Hengel Arno Black Deze slanke maar krachtige bolognese hengel van het hengelsportmerk Arno, waarmee je met gemak de grotere wateren kunt bevissen, is leverbaar in 4 verschillende lengtes: 4, 5, 6 en 7 meter. De hengel is... Lees meer
Bolognese Hengel Arno Black Deze slanke maar krachtige bolognese hengel van het... Lees meer
€ 19,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Bolognese Hengel Arno Black


Deze slanke maar krachtige bolognese hengel van het hengelsportmerk Arno, waarmee je met gemak de grotere wateren kunt bevissen, is leverbaar in 4 verschillende lengtes: 4, 5, 6 en 7 meter. De hengel is uitgevoerd met SIC-geleideogen om het krullen en kinken van je vislijn zoveel mogelijk te voorkomen. Dankzij de plaathaspelzitting is het een koud kunstje om je werpmolen aan deze bolognese hengel te bevestigen.

Referentie
10087-400 / 4.00m
Model
Arno Black Bolognese Hengel
Merk:
Arno

Specificatie

Model

Arno Black Bolognese Hengel

Arno Black Bolognese Hengel

Arno Black Bolognese Hengel

Arno Black Bolognese Hengel

Lengte

4 M

5 M

6 M

7 M

Gewicht

163 G

252 G

363 G

469 G

Werpgewicht

10 - 30 G

10 - 30 G

10 - 30 G

10 - 30 G

Transportlengte

120 cm 

125 cm 

128 cm 

130 cm 

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp