Benzar Competition Feederhengel 3.90 M | 20 - 60G | Sec 3 + 5

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Benzar Competition Feederhengel 3.90 M | 20 - 60G | Sec 3 + 5

De prestaties van Zsolt Benzár op het gebied van de visserij hebben geleid tot een hoogwaardige feederhengel. De Competition Feeder is het resultaat van langdurig ontwerpwerk en een reeks tests. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze hengel met succes worden gebruikt tijdens... Lees meer
De prestaties van Zsolt Benzár op het gebied van de visserij hebben geleid tot een hoogwaardige feederhengel. De Competition Feeder is het... Lees meer
€ 135,00
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De prestaties van Zsolt Benzár op het gebied van de visserij hebben geleid tot een hoogwaardige feederhengel. De Competition Feeder is het resultaat van langdurig ontwerpwerk en een reeks tests.

Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze hengel met succes worden gebruikt tijdens viswedstrijden. Laten we eens kijken naar het verschil tussen een gewone hengel en een hengel uit de middenklasse. De belangrijkste kenmerken zijn het materiaal en de eigenschappen van de hengel. Vaak kun je lezen over flexibele, zachte hengels die stijf en resistent worden onder belasting. De Competition Feeder is precies zo'n hengel. Het bovenste derde deel van de hengel buigt als er een kleine vis aan de haak zit. De rest van de blank buigt slechts af en toe en kan veel trekkracht absorberen. Dankzij deze unieke eigenschappen kun je hem gebruiken met lijnen van 0,10-0,12 mm of sterkere lijnen van 0,20 mm.  

Specificaties:

 - Feederhengel : 3,90m
 - Gewicht 195 gram
- Werpgewicht 20 -60 gram
 - 3 + 5 delig
 - Transportlengte 137 cm 

Referentie
13329-390
Model
Benzar Feederhengel 3.90 M | 20 - 60G | Sec 3 + 5
Merk
Benzar Mix
Merk:
Benzar hengelsport

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp