Afbeelding 1 van 2
Rubin feeder 330 cm
Afbeelding 1 van 2

Energo Team Rubin feederhengel 330 cm | Extra Heavy | Sec 2 + 2

Lengte - 3.30 M

Action - Extra Heavy

€ 54,50
Inclusief belasting
Op voorraad

Ruben Feederhengel 3.30 M – 2 Sec 2 + 2


De Ruben feederhengel is gemaakt van IM7-koolstof, heeft een snelle actie zelfs als de tips extreem gevoelig zijn. Inzetbaar op rivieren met een zachte middelmatige stroming.

  • Krachtige blank
  • Extra heavy action
  • Gemaakt van IM7 -koolstof.

 

Specificaties

Merk

Energo Team

Categorie

Hengels

Groep

Feederhengels

Type

Ruben feederhengel

Lengte

3.30 m

Action

Extra heavy

Aantal delen

2 + 2

Gewicht

233 gr

Transportlengte

169 cm

Model
Rubin feederhengel 330 cm | Extra Heavy | Sec 2 + 2
Merk
Energo Team
Merk:
Energo Team

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp