Sensomax II Carp picker | 2.75 M | 15 -55G | Sec 2+3

Verkrijgbaar
Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Verkrijgbaar
Afbeelding 4 van 4
Verkrijgbaar

Sensomax II Carp picker | 2.75 M | 15 -55G | Sec 2+3

De Dam Sensomax II Carp Picker is een fijne hengel en ideaal om ermee op kleine wateren, stadsvijvers en betaalwateren te vissen op kleine karpers, zeelt, voorn, en brasem. De Sensomax II wordt geleverd met 3 verschillende toppen voorzien van een beschermkoker. Specificaties:  -... Lees meer
De Dam Sensomax II Carp Picker is een fijne hengel en ideaal om ermee op kleine wateren, stadsvijvers en betaalwateren te vissen op kleine... Lees meer
€ 69,99
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

De Dam Sensomax II Carp Picker is een fijne hengel en ideaal om ermee op kleine wateren, stadsvijvers en betaalwateren te vissen op kleine karpers, zeelt, voorn, en brasem. De Sensomax II wordt geleverd met 3 verschillende toppen voorzien van een beschermkoker.

Specificaties:

 - Krachtige, slanke en lichtgewicht 24TC carbon blanks
 - Hoogwaardige EVA-voorgreep en kwaliteitshandvat van kurk
 - Neerwaarts vergrendelde molenhouder met zwart metalen kappen
 - Zwarte geleiders met slanke, vlechtbestendige SIC-inleg

Referentie
66315 /2.75M
Model
Sensomax II Carp Picker |15 - 55G/M 2sec +3
Merk:
Dam

Productinformatie:

Model

Sensomax II Carper Picker

Sensomax II Carper Picker

Lengte

2.75M

3.00M

Delen

2 + 3

2 + 3

Gewicht

187 G

212 G

Werpgewicht

15 - 55 G

15 - 55 G

Transportlengte

141 cm 

156 cm

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp