Fluorocarbon Vislijn | 0.30MM | 12.28KG | 20M | Transparant

Afbeelding 1 van 1

Fluorocarbon Vislijn | 0.30MM | 12.28KG | 20M | Transparant

Wizard Fluorocarbon Transparant vislijn De Wizard fluorocarbon transparant vislijn is zowel te gebruiken in de roofvis als wel in de karpervisserij. Onder andere voor het maken van onderlijnen, voorslag en om rigs mee te maken. Fluorocarbon lijn ten opzichte van van andere mono vislijnen... Lees meer
Wizard Fluorocarbon Transparant vislijn De Wizard fluorocarbon transparant vislijn is zowel te gebruiken in de roofvis als wel in de... Lees meer
€ 8,20

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Wizard Fluorocarbon Transparant vislijn

De Wizard fluorocarbon transparant vislijn is zowel te gebruiken in de roofvis als wel in de karpervisserij. Onder andere voor het maken van onderlijnen, voorslag en om rigs mee te maken. Fluorocarbon lijn ten opzichte van van andere mono vislijnen zijn dat de fluorocarbon lijn stijver en van harder materiaal is gemaakt en nauwelijks te zien is voor vissen onderwater en erg schuurvast is. Leverbaar in 3 diameters, 0.30mm, 0.40mm en 0.50mm.

Specificaties:

- Fluorocarbon vislijn
- Kleur: Transparant
- Lengte: 20 m
- Diameter: 0.30mm / 12.28Kg
- Diameter: 0.40mm / 17.12Kg
- Diameter: 0.50mm / 22.35Kg

Referentie
33750030
Model
Fluorocarbon Vislijn
Kleur
Transparant
Merk:
Wizard Fishing

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp