XT3 Landing net 32" |170cm | 2-Delig | Schepnet

Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 1 van 4
Afbeelding 2 van 4
Afbeelding 3 van 4
Afbeelding 4 van 4

XT3 Landing net 32" |170cm | 2-Delig | Schepnet

XT3 Landing Net 32’’ Het karper schepnet XT3 is een robuust tweedelig schepnet en heeft een steel van carbon voorzien van antislipgrepen, het aluminium spreidblok met zijn armen van carbon zorgt ervoor dat het geheel licht van gewicht is maar genoeg stijfheid heeft om de vis goed te... Lees meer
XT3 Landing Net 32’’ Het karper schepnet XT3 is een robuust tweedelig schepnet en heeft een steel van carbon voorzien van antislipgrepen,... Lees meer
€ 93,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

XT3 Landing Net 32’’

Het karper schepnet XT3 is een robuust tweedelig schepnet en heeft een steel van carbon voorzien van antislipgrepen, het aluminium spreidblok met zijn armen van carbon zorgt ervoor dat het geheel licht van gewicht is maar genoeg stijfheid heeft om de vis goed te scheppen. Met zijn camouflagenet met mazen van 6mm en een transportlengte van maar 95cm is het een handig en compact schepnet. 

Referentie
60025
Model
XT3 Camo-Landing Net 32"
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp