Kamasaki XXl Rugzak

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Kamasaki XXl Rugzak

Kamasaki XXL Rugzak Deze rugzak beschikt over 1 groot compartiment, met aan de buitenkant ook nog vakken de je kan sluiten door middel van een rits of een plastic gespen. Deze rugzak is gemaakt van canvas en is gemakkelijk schoon te... Lees meer
Kamasaki XXL Rugzak Deze rugzak beschikt over 1 groot compartiment, met aan de... Lees meer
€ 21,95
Niet op voorraad

Kamasaki XXL Rugzak

Deze rugzak beschikt over 1 groot compartiment, met aan de buitenkant ook nog vakken de je kan sluiten door middel van een rits of een plastic gespen. Deze rugzak is gemaakt van canvas en is gemakkelijk schoon te maken, ideale tas om je visspullen in mee te nemen.


Specificaties

  • Type: Rugzak
  • Hoogte: 55 cm
  • Breedte: 47 cm
  • Diepte: 20 – 50 cm
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Canvas
Type
Kamasaki XXl Rugzak
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp