Coated Core 49 steeltrace | 10M | 7KG | Bruin

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Coated Core 49 steeltrace | 10M | 7KG | Bruin

Coated Core 49 Steeltrace 10M   Extreem zacht, sterk en flexibel 7x7 (49-strengs) bruin gecoat roestvrij staaldraad dat een speciale beschermingslaag heeft die twist tot een absoluut minimum beperkt en leidt tot een verbazingwekkende slijtvastheid. Leverbaar in 4 verschillende... Lees meer
Coated Core 49 Steeltrace 10M   Extreem zacht, sterk en flexibel 7x7 (49-strengs) bruin gecoat roestvrij staaldraad dat een speciale... Lees meer
€ 12,75
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Coated Core 49 Steeltrace 10M 

Extreem zacht, sterk en flexibel 7x7 (49-strengs) bruin gecoat roestvrij staaldraad dat een speciale beschermingslaag heeft die twist tot een absoluut minimum beperkt en leidt tot een verbazingwekkende slijtvastheid. Leverbaar in 4 verschillende breeksterkte 7, 11, 16 en 20 kilogram.

Specificaties:

Hoge kwaliteit roestvrij staaldraad
Speciale bruine beschermlaag, wat resulteert in een extreem hoge slijtvastheid
Kan worden gekrompen of geknoopt
10m per spoel

Referentie
56408
Model
Coated Core 49 steeltrace
Kleur
Bruin
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp