Benzar Method Mould Rapid

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Benzar Method Mould Rapid

Deze matrijs is een belangrijk hulpmiddel voor het vissen met de Easy, Arc, Classic en spider method feeders. Met de method feeder mal kun je op een gemakkelijke manier je feeder vullen met pellets en grondvoer. Specificaties  - Type: Method feeder mal  - Verpakt per stuk Met handige... Lees meer
Deze matrijs is een belangrijk hulpmiddel voor het vissen met de Easy, Arc, Classic en spider method feeders. Met de method feeder mal kun je op... Lees meer
€ 5,95
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Deze matrijs is een belangrijk hulpmiddel voor het vissen met de Easy, Arc, Classic en spider method feeders. Met de method feeder mal kun je op een gemakkelijke manier je feeder vullen met pellets en grondvoer.

Specificaties

 - Type: Method feeder mal
 - Verpakt per stuk

Met handige release knop om je gevulde method feeder met pellets of grondvoer uit de mal te laten komen.

Referentie
58600-997
Type
Benzar Method Mould Rapid
Merk:
Benzar hengelsport

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp