Kamasaki super braid leader 10 meter | kleur grijs | 0.10 mm

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Kamasaki super braid leader 10 meter | kleur grijs | 0.10 mm

kamasaki supersterke gevlochten onderlijn, makkelijk te knopen is snel zinkend en met teflon coating. De teflon coating zorgt ervoor dat je lijn super glad is dat vergroot je werpafstand ten opzichte van niet teflon lijnen. Hij is zeker niet bang voor waterplanten en wat steentje op de... Lees meer
kamasaki supersterke gevlochten onderlijn, makkelijk te knopen is snel zinkend en met teflon coating. De teflon coating zorgt ervoor dat je... Lees meer
€ 3,45
Product is beschikbaar met verschillende opties

kamasaki supersterke gevlochten onderlijn, makkelijk te knopen is snel zinkend en met teflon coating.

De teflon coating zorgt ervoor dat je lijn super glad is dat vergroot je werpafstand ten opzichte van niet teflon lijnen.

Hij is zeker niet bang voor waterplanten en wat steentje op de bodem, deze slijtvaste onderlijn wordt gebruikt voor de Karper en Method feeder visserij.

In de kleur: Grijs 

Treksterkte:

0.10 mm - 7.40 kg

0.12 mm - 9.60 kg

0.14 mm - 10.80 kg

0.16 mm - 12.60 kg

0.18 mm - 14.50 kg

0.20 mm - 16.10 kg 

0.22 mm - 18.10 kg 

0.25 mm - 20.70 kg 

0.30 mm - 26.60 kg

Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp