Tectan Superior Fluorocarbon | 50M | 0.70MM | 22.4Kg

Afbeelding 1 van 1

Tectan Superior Fluorocarbon | 50M | 0.70MM | 22.4Kg

Tectan Superior FC 50M / 0.70MM Tectan Superior Fluorocarbon is een zeer sterk materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van onderlijnen en leaders. Het is gemaakt van een fluoropolymeer, wat betekent dat het een uitzonderlijke schuurbestendigheid heeft. De lijn is ook bijna... Lees meer
Tectan Superior FC 50M / 0.70MM Tectan Superior Fluorocarbon is een zeer sterk materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van onderlijnen... Lees meer
€ 23,50

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Tectan Superior FC 50M / 0.70MM

Tectan Superior Fluorocarbon is een zeer sterk materiaal dat gebruikt wordt voor het maken van onderlijnen en leaders. Het is gemaakt van een fluoropolymeer, wat betekent dat het een uitzonderlijke schuurbestendigheid heeft. De lijn is ook bijna onzichtbaar onderwater voor de vis en is te gebruiken in haast elke tak van de sportvisserij.

Specificatie

 - Fluorocarbon lijn
 - Schuurbestendig
 - Bijna onzichtbaar onderwater
 - Ideaal voor het maken van onderlijnen / leaders
 - Lengte 50m
 - Dikte 0.70mm
 - Trekkracht 29.2kg   

Referentie
60655
Model
Tectan Superior Fluorocarbon | 50M | 0.70MM | 22.4Kg
Verpakkingseenheid
per stuk
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp