Sensomax II Schepnetsteel | Oversteek | 4.00M

Afbeelding 1 van 1

Sensomax II Schepnetsteel | Oversteek | 4.00M

Sensomax II oversteek schepnetsteel Sensomax II oversteek schepnetsteel 4 meter, deze oversteek schepnetsteel wordt geleverd met twee schroefdraden. Zowel het tweede als het vierde gedeelte hebben een schroefkop, en zijn voorzien van universeel schroefdraad en daardoor te gebruiken met... Lees meer
Sensomax II oversteek schepnetsteel Sensomax II oversteek schepnetsteel 4 meter, deze oversteek schepnetsteel wordt geleverd met twee... Lees meer
€ 37,99

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Sensomax II oversteek schepnetsteel

Sensomax II oversteek schepnetsteel 4 meter, deze oversteek schepnetsteel wordt geleverd met twee schroefdraden. Zowel het tweede als het vierde gedeelte hebben een schroefkop, en zijn voorzien van universeel schroefdraad en daardoor te gebruiken met nagenoeg elk los schepnet of pannet. De schepnet stelen zijn oversteek en zijn dus ideaal te gebruiken voor het vissen op afstand maar ook voor vlak bij de kant.

Specificaties

 - Type: oversteek schepnetsteel
 - Lengte: 4 meter
 - Transportlengte: 105 cm
 - 2 schroefdraad koppen

Referentie
60840
Model
Sensomax II Schepnetsteel | Oversteek
Lengte
4 M
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp