Smart Handle EVA | Schepnetsteel | 2-Delig | 180CM

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Smart Handle EVA | Schepnetsteel | 2-Delig | 180CM

Telescopische schepnetsteel 2-Delig De Carp Expert Smart Handle EVA is uitgerust met een tweehandige grip, 1.8 meter lang met standaard schroefdraad en daardoor te gebruiken met nagenoeg elk los schepnet. Doordat deze schepnet steel gemaakt is van sterk composietmateriaal is hij perfect... Lees meer
Telescopische schepnetsteel 2-Delig De Carp Expert Smart Handle EVA is uitgerust met een tweehandige grip, 1.8 meter lang met standaard... Lees meer
€ 13,65
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Telescopische schepnetsteel 2-Delig

De Carp Expert Smart Handle EVA is uitgerust met een tweehandige grip, 1.8 meter lang met standaard schroefdraad en daardoor te gebruiken met nagenoeg elk los schepnet. Doordat deze schepnet steel gemaakt is van sterk composietmateriaal is hij perfect te gebruiken bij het karper- en roofvissen.

Specificaties:

- Telescopisch steel
- Composiet
- Universeel schroefdraad
- Lengte 1.8 m
- Gewicht 170 g
- Transportlengte 97 cm

Referentie
71720182
Model
Telescopische schepnetsteel 2-Delig
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp