Chod Quick Change Swivel

Afbeelding 1 van 1
Afbeelding 1 van 1

Chod Quick Change Swivel

Chod Quick Change Swivel De Quick Change Swivel van Prologic is ideaal voor het monteren van je helikopter of chod rig, door de vergrote ring glijdt hij moeiteloos over je lijn en knopen heen. Door de... Lees meer
Chod Quick Change Swivel De Quick Change Swivel van... Lees meer
€ 5,90
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Chod Quick Change Swivel

De Quick Change Swivel van Prologic is ideaal voor het monteren van je helikopter of chod rig, door de vergrote ring glijdt hij moeiteloos over je lijn en knopen heen. Door de Quick change swivel te gebruiken kun je superhandig en snel van onderlijn veranderen.

  • Quick Change Swivel met vergrote ring
  • Te gebruiken met Prologic buffer beads
  • Inhoud 15 stuks
Referentie
49931
Model
Quick Change Swivel - Chod
Merk:
Prologic

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp