Dam Detek Picker 2.70 M |Tot 45G/L | Sec 2 + 3

Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 2 van 5
Afbeelding 3 van 5
Afbeelding 4 van 5
Afbeelding 5 van 5

Dam Detek Picker 2.70 M |Tot 45G/L | Sec 2 + 3

Detek Picker 2.70 M up to 45G/L 2 + 3 Sec De DAM DETEK Picker heeft een extreem lichtgewicht en semi-parabolische 24+30TC carbon blank en is voorzien van premium componenten, zoals de ongelooflijk minimalistische maar sterke en... Lees meer
Detek Picker 2.70 M up to 45G/L 2 + 3 Sec De DAM DETEK Picker heeft een extreem... Lees meer
€ 75,70
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Detek Picker 2.70 M up to 45G/L 2 + 3 Sec


De DAM DETEK Picker heeft een extreem lichtgewicht en semi-parabolische 24+30TC carbon blank en is voorzien van premium componenten, zoals de ongelooflijk minimalistische maar sterke en lichtgewicht SeaGuide geleideogen. De blank is al volledig geladen met lichtgewicht feeders en katapulteert de rig gemakkelijk naar lange afstanden. De 3 carbon quiver tips geven betrouwbaar ook de zachtste aanbeten aan en absorberen hoofdschudden en snelle bewegingen van de gehaakte vis perfect. De sterke ruggengraat biedt voldoende krachtreserves om ook grotere exemplaren constant onder controle te houden.


Specificaties

Merk

Dam

Categorie

Hengels

Groep

Winkle Picker

Type

Detek Picker  

Lengte

2.70 m

Aantal delen

2 + 3

Werpgewicht

Tot 45 gr

Gewicht

164 gr

Transportlengte

139 cm

 

Referentie
70312
Model
Dam Detek Picker 2.70 M |Tot 45G/L | Sec 2 + 3
Merk
Dam
Merk:
Dam

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp