Kamasaki Kant-en-klare onderlijn haakmaat 14 lengte 40cm

Afbeelding 1 van 3
Afbeelding 2 van 3
Afbeelding 3 van 3

Kamasaki Kant-en-klare onderlijn haakmaat 14 lengte 40cm

Kamasaki kant-en-klare onderlijnen Kamasaki kant-en-klare onderlijn verkrijgbaar in een lengte van 40 cm en leverbaar in de haakmaten 8 – 10 – 12 - 14 Specificaties: Lijn nylon Haakmaat 14 Haak Nickel Verpakt per 10 stuks Lengte 40CM... Lees meer
Kamasaki kant-en-klare onderlijnen Kamasaki kant-en-klare onderlijn verkrijgbaar in een lengte... Lees meer
€ 1,95

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Kamasaki kant-en-klare onderlijnen

Kamasaki kant-en-klare onderlijn verkrijgbaar in een lengte van 40 cm en leverbaar in de haakmaten 8 – 10 – 12 - 14

Specificaties:

  • Lijn nylon
  • Haakmaat 14
  • Haak Nickel
  • Verpakt per 10 stuks
  • Lengte 40CM
Een van de meest populaire vormen. Het wordt al tientallen jaren gebruikt vanwege de betrouwbaarheid. Dankzij een delicaat productieproces is het punt van de haak chirurgisch scherp. Het beschikt over verbeterde vasthouden en haken.
Spade eindhaken worden al tientallen jaren gebruikt. Ultralichte haken hebben meestal spade uiteinden, omdat ze extra kracht bieden.
Een van de meest populaire weerhaaktypen, waarvan de grootte afhangt van de vorm, grootte en het gebruik van de haak. Een optimale maat weerhaak zorgt altijd voor perfect haken en vasthouden en beschermt de vis tegen verwondingen.
Model
Kamasaki Kant-en-klare onderlijn haakmaat 14 lengte 40cm
Merk:
Kamasaki

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp