Holiday Landing Net 1.8 M

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Holiday Landing Net 1.8 M

D it schepnet is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en mobiliteit. Het heeft een aluminium handvat, dat niet alleen zorgt voor een zeer licht gewicht maar ook voor duurzaamheid, wat het transport en gebruik vergemakkelijkt. Het handvat beschikt over een schroefdraadmechanisme, waarmee het... Lees meer
D it schepnet is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en mobiliteit. Het heeft een aluminium handvat, dat niet alleen zorgt voor een zeer... Lees meer
€ 14,50
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Altijd scherp geprijsd
  • Ook te zien in de showroom

Dit schepnet is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en mobiliteit. Het heeft een aluminium handvat, dat niet alleen zorgt voor een zeer licht gewicht maar ook voor duurzaamheid, wat het transport en gebruik vergemakkelijkt. Het handvat beschikt over een schroefdraadmechanisme, waarmee het eenvoudig kan worden geopend en gesloten. Daarnaast is de adapter uitgerust met een handige functie die het mogelijk maakt deze met één enkele beweging te openen en te sluiten, wat de gebruiksvriendelijkheid verder verhoogt. Dit model is de ideale keuze voor vissers die het belang van gemakkelijk transporteren waarderen, zonder concessies te doen aan de robuustheid van hun uitrusting. Zoals de naam al suggereert, is het schepnet bijzonder geschikt voor excursies en snelvissen. Het biedt een veelzijdige en praktische oplossing voor zowel de hobbyist als de serieuze visser.

Specificaties:

 - Zeer compact schepnet
 - Opvouwbare driehoekige kop
 - Telescopische steel
 - Lengte 180 cm
 - Maat schepnet 50 x 55 x 50 cm
 - Transportlengte 75 cm

Referentie
71018980
Model
Vakantie schepnet
Lengte
180 cm
Transportlengte
75 cm
Merk:
Carp Expert

In de aanbieding

Hengelsport webshop Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport webshop met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit vishengels, vismolens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, schepnetten, tassenvisstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissen, witvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

Maak een afspraak in de showroom whatsapp