Madcat | Pelagic Cat Lure | 21CM | 75G | Sinkking | Smelt

Smelt
Afbeelding 1 van 1

Madcat | Pelagic Cat Lure | 21CM | 75G | Sinkking | Smelt

MadCat Pelagic Lure 21 cm / 75 gram Bij dit zachte kunstaas (softbaits) voor het vissen op meerval is het lood verstopt in het hoofd van de shad, waardoor hij in balans is en daardoor horizontaal in het water hangt. De 6x supersterke dubbele haak wordt op zijn plaats gehouden met een... Lees meer
MadCat Pelagic Lure 21 cm / 75 gram Bij dit zachte kunstaas (softbaits) voor het vissen op meerval is het lood verstopt in het hoofd van... Lees meer
€ 13,95

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

MadCat Pelagic Lure 21 cm / 75 gram

Bij dit zachte kunstaas (softbaits) voor het vissen op meerval is het lood verstopt in het hoofd van de shad, waardoor hij in balans is en daardoor horizontaal in het water hangt. De 6x supersterke dubbele haak wordt op zijn plaats gehouden met een kleine, ingebouwde magneethaakhouder. Het kunstaas is ook nog eens voorzien van geur om meer meerval buiten je stek naar je kunstaas toe te lokken. Het is leverbaar in 5 verschillende kleuren.

Specificaties:

6x sterke dubbele haak
Interne loodkop
Voorzien van geur
Hangt stabiel in het water
Magneethaakhouder
Lengte 21 cm
Gewicht 75 gram

Referentie
70477
Model
Pelagic Cat Lure 21cm / 75gram Sinking
Merk:
Madcat

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp