Afbeelding 1 van 1

MadCat Combi Pellet rig | 55 CM | 0.80 MM | Haakmaat 1/0

Kant-en-klare meerval rig 55 cm 

MadCat Combi Pellet Rig 55 cm Deze MadCat combi pellet rig maakt gebruik van een combinatie van zowel monofilament als gevlochten lijn in... Lees meer
€ 8,95
Inclusief belasting
Op voorraad

MadCat Combi Pellet Rig 55 cm

Deze MadCat combi pellet rig maakt gebruik van een combinatie van zowel monofilament als gevlochten lijn in één rig, waardoor je het beste van twee werelden krijgt. Het gewicht, de stijfheid en de elasticiteit van mono gaan samen met de gladheid en soepelheid van vlechtwerk. Deze rigs zijn voor meervalvissers die geloven dat aandacht voor detail een groot verschil maakt.

Specificaties:

- Kant-en-klare rig voor het vissen op meerval
- Combinatie van mono en gevlochten lijn
- A-Static haak
- Lengte: 55 cm
- Haakmaat: # 1/0
- Diameter: 0.80 mm
- Breeksterkte: 66 Kg

Referentie
70974
Model
Combi Pellet rig | 55 CM | 0.80 MM | Haakmaat # 1/0
Merk:
Madcat

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp