Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 2 van 5
Afbeelding 3 van 5
Afbeelding 4 van 5
Afbeelding 5 van 5

Savage Gear SG2 Drop Shot Specialist 2.23 M | 2-12G/Light | 2-sec

Lengte - 2.23 M

Werpgewicht - 2 - 12G

€ 65,29
Op voorraad

Savage Gear SG2 Drop Shot Specialist

 

De SG2 Drop Shot Specialist is speciaal ontworpen en afgestemd voor het dropshotten, door zijn gevoelige top is het een ideale hengel voor het vissen met wat lichter kunstaas. De hengel is tevens voorzien van een Alien Lock down molenhouder en een fraai handvat van EVA-materiaal.

 

Specificaties


Model: SG2 Drop Shot Specialist ( Fast )

  • Lengte: 223 CM
  • Gewicht: 110 G
  • Werpgewicht: 2 – 12 G
  • Aantal delen: 2
  • Transportlengte: 115 CM


Model
SG2 Drop Shot Specialist
Merk
Savage Gear
Merk:
Savage Gear

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!