Chimera NXT 6000 | Vrijloopmolen | 5 + 1BB

Afbeelding 1 van 2
Afbeelding 2 van 2

Chimera NXT 6000 | Vrijloopmolen | 5 + 1BB

Delphin Chimera NXT 6000 De Delphin karpermolen Chimera NXT 6000 heeft een donkergrijze en zwarte afwerking in combinatie met verschillende gedetailleerde elementen ontstaat er een zeer interessant en elegant geheel. De specifieke... Lees meer
Delphin Chimera NXT 6000 De Delphin karpermolen Chimera NXT 6000 heeft een donkergrijze en... Lees meer
€ 59,95

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

Delphin Chimera NXT 6000

De Delphin karpermolen Chimera NXT 6000 heeft een donkergrijze en zwarte afwerking in combinatie met verschillende gedetailleerde elementen ontstaat er een zeer interessant en elegant geheel. De specifieke uitwerking van de spoel en de houten slingerknop accentueren de originaliteit nog meer. Het belangrijkste kenmerk van de molen is erin verborgen, met de lagers en de hoofdas van roestvrij staal. Het zijn deze componenten die zorgen voor een soepel en gemakkelijk gebruik en dankzij hun materiaalontwerp hoeft u zich geen zorgen te maken over voortijdige slijtage. In combinatie met een stevige behuizing zorgen ze voor een lange levensduur en probleemloos gebruik. In totaal, de molen heeft zes (5+1) kogellagers en een ideale overbrengingsverhouding van 5,5:1. Het onbetwiste voordeel is de POWER snelle sleepknop, met een sleepkracht tot 12 kg, wat een uitstekende waarde is voor molens van dit formaat. Hierdoor kunt u zeer snel reageren op de klappen van de vis aan de lijn en is het volledig loslaten van de weerstand een kwestie van één draai. De basisspoel van de molen is diep en kegelvormig. De lijn kan gemakkelijk van de spoel afrollen tijdens het werpen, zodat je onderlijn gemakkelijk een paar meter verder kan. Daarnaast heeft de spoel ook twee metalen clips, waarmee de lijn kan worden vastgezet om elk van je worpen zeer nauwkeurig te maken. Nog een bonus is een ondiepe metalen spoel die gratis in de verpakking zit! In het achterste gedeelte vind je een secundaire sleepknop die de teaser-hendel direct erboven bedient. Dankzij zijn parameters kan hij niet alleen op karper vissen, maar ook op elke soort witvis, of je nu kiest voor bodem- of feedervissen. Uiteraard is het mogelijk om extra spoelen aan te schaffen.

Specificaties

 - Model: Delphin CHIMERA NXT 6000
 - Diepe spoelcapaciteit mm/m: 0.25/420, 0.28/340, 0.30/300
 - Ondiepe spoelcapaciteit mm/m: 0.25/280, 0.28/225, 0.30/200
 - Tandwiel ratio: 5.5:1
 - Aantal lagers: 5+1
 - Gewicht: 460g

Referentie
101001220
Model
Chimera NXT 6000
Gewicht
460 G
Aantal lagers
5 + 1BB
Gear Ratio
5.5 : 1
Merk:
Delphin

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp