ETNA E3 Karperhengel | 3.00M | 3Lbs | 2-delig

Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 1 van 5
Afbeelding 3 van 5
Afbeelding 4 van 5
Afbeelding 5 van 5

ETNA E3 Karperhengel | 3.00M | 3Lbs | 2-delig

ETNA E3 Karper Hengel 300CM / 3.00Lbs De Delphin ETNA E3 karper hengel heeft een mooie bordeauxrode kleur, en is gemaakt op de basis van de Delphin 2Power-technologie. Deze technologie bestaat uit twee sub segmenten, PowerWrap en PowerJoin. De PowerWrap-technologie merk je direct na je... Lees meer
ETNA E3 Karper Hengel 300CM / 3.00Lbs De Delphin ETNA E3 karper hengel heeft een mooie bordeauxrode kleur, en is gemaakt op de basis van de... Lees meer
€ 63,95

- 14 dagen bedenktijd

- Gratis verzending vanaf € 75,-

- Altijd scherp geprijsd

ETNA E3 Karper Hengel 300CM / 3.00Lbs

De Delphin ETNA E3 karper hengel heeft een mooie bordeauxrode kleur, en is gemaakt op de basis van de Delphin 2Power-technologie. Deze technologie bestaat uit twee sub segmenten, PowerWrap en PowerJoin. De PowerWrap-technologie merk je direct na je eerste contact met de hengel. Het is een extra wikkeling van carbonstrepen over de hele lengte van de blank, wat heeft bijgedragen aan een aanzienlijke toename van de sterkte en weerstand wanneer de hengel overbelast raakt. In praktijk, betekent dit een aanzienlijke verlenging van de levensduur van de hengel. Het secundaire aspect van deze carbon wrapping is het aantrekkelijke uiterlijk van de gestructureerde blank in combinatie met de EVA-rubberen FullShrink-handgreep, waardoor een perfect slipvast oppervlak ontstaat. PowerJoin is niet zo'n opvallend detail als de wrap, maar het speelt een belangrijke rol bij het ondersteunen van de blank. Het gaat om een ​​kleine metalen ring aan het uiteinde van elke verbinding, die de splinterschade van de blank aanzienlijk vermindert. Ondanks alle inspanningen om de blank sterker te maken, hebben we ook gewerkt aan het slanker maken van de blank en nu kunnen we bevestigen dat ETNA blanks de dunste in hun klasse zijn. De blanks behouden hun bovengemiddelde uitstekende werp- en visvaardigheden in combinatie met parabolische actie. De Delphin ETNA E3 blanks zijn voorzien van hoogwaardige en lichtgewicht SiC-geleiders, om een ​​soepele geleiding van de vislijn te garanderen.

Specificatie

Karper Hengel ETNA E3

 - Lengte: 300cm/3.00lbs
 - Aantal deken: 2
 - Diameter van de blank boven het handvat: 11,53 mm
 - Aantal geleiders: 6
 - Transportlengte: 154 cm
 - Gewicht: 270 g
 - Handvat: EVA

Referentie
101000545
Model
ETNA E3 Karperhengel
Lengte
3.00 M
Trekkracht
3 Lbs
Merk:
Delphin

Misschien ook handig

In de aanbieding

Hengelsport winkel Viskick.nl

Bent u op zoek naar een Hengelsport winkel met alle hengelsportartikelen uit voorraad leverbaar? Viskick.nl is een jong bedrijf dat opereert in het midden van het land. Vanuit interesse in vissen zijn wij dit bedrijf begonnen. Wij willen graag met goede degelijke materialen vissen. Dit zijn wij gaan uitzoeken en hebben nu verschillende leveranciers gevonden die onze spullen leveren. Ben je ook geïnteresseerd in hengelsport en de daarvoor benodigde visartikelen? Kijk dan rustig rond op onze webshop.

Ons assortiment aan hengelsportartikelen

Het assortiment van de hengelsportartikelen bestaat uit onder andere uit hengels, molens, vislijn, haakjes, divers kunstaas, netten, tassen, visstoelen en vele andere hengelsportaccessoires. De spullen die je nodig hebt zijn afhankelijk van het soort vis dat je wilt vangen. Bij ons kun je de juiste visbenodigdheden kopen voor Karpervissen, roofvissenwitvissen en zeevissen. De merken die wij leveren zijn o.a. Prologic, Dam, Quick, Effzett, Carp Expert en Kamasaki. Kun je niet vinden wat je zoekt, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons best doen om het hengelsportartikel voor je te vinden en te bestellen.

Vragen?

Onze klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 bereikbaar voor al uw hengelsport gerelateerde vragen!

whatsapp